Política de privadesa

Qui som

Manel Cortina Arpa
Disseny gràfic i editorial
M. +34 686 122 005
E. info@mcortinaarpa.com
W. www.mcortinaarpa.com

Drets d’autor

Els drets d’autor de tots els documents, imatges i continguts, són propietat exclusiva de Manel Cortina Arpa, i estan protegits per la Unió Europea i les lleis i tractats de drets d’autor internacionals.

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, comercialització, emmagatzematge, comunicació pública o transformació, total o parcial dels continguts i imatges d’aquest web, necessita el consentiment exprés i escrit de Manel Cortina Arpa. 

Cap fotografia d’aquest lloc web és de domini públic i, per tant, no es pot descarregar. La violació d’aquest avís de copyright serà perseguida amb tot el rigor de la llei i els infractors podran ser declarats legalment responsables de tots els danys resultants.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també anomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Les teves dades del formulari de contacte, seràn recollides per mitjà d’aquest i són tractades de forma confidencial. Només son utilitzades per poder gestionar les respostes a la consulta.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Fem servir galetes de Google Tag Manager únicament per fer un seguiment d’estadístiques d’ús anònimes i no recopilem cap informació personal que es pugui utilitzar per identificar-te. Això ens ajuda a analitzar dades sobre l’ús de la pàgina web i millorar el nostre lloc web per adaptar-lo a les teves necessitats. 

La biblioteca JavaScript analytics.js forma part d’Universal Analytics i usa una sola galeta pròpia per distingir als usuaris únics i limitar el percentatge de sol·licituds. Amb gtag.js i analytics.js no cal configurar galetes per transmetre dades a Google Analytics. 

Amb qui compartim les vostres dades

Què són les galetes o cookies?

Les galetes són petits arxius que els llocs web que visites guarden al teu ordinador simplement pel fet de visitar-los. Aquestes permeten guardar i utilitzar informació sobre la teva visita, que es pot utilitzar de diferents formes: 

– Recordar les teves preferències de cara a futures visites. 
– Adaptar la visualització a característiques concretes de la teva navegació. 
– Veure com et mous pel lloc web, de cara a fer-hi millores o valorar si és complicat moure-s’hi pels visitants. 

Cap d’aquestes galetes s’utilitza per a identificar-te personalment, només estan encarades a fer-te un lloc a mida i treure’n estadístiques.

Tipus de galetes

Segons l’emissor, la finalitat i el temps que es conserven les galetes, n’hi ha de diferents tipus: 

– Segons qui gestioni el domini o servei des d’on s’envien les galetes i tracti les dades que s’obtinguin, es poden distingir dos tipus: galetes pròpies, és a dir, que crea el propi web que visites, i galetes de tercers, o sigui, d’entitats externes que les creen perquè el web que estàs visitant els ho ha sol·licitat. 
– Segons el termini de temps que romanguin emmagatzemades en el teu navegador, es poden tractar de galetes de sessió, que desapareixen un cop tanques el navegador, o galetes persistents, que es conserven fins a la propera visita que facis al lloc web. 
– Segons la finalitat per la qual s’utilitzin les dades obtingudes, existeixen les galetes tècniques, que guarden configuracions concretes del teu navegador (com la mida de l’espai útil per navegar), galetes de personalització, que es centren en preferències pròpies de la teva visita (com quin idioma has escollit), galetes d’anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental, que et mostren un anunci o un altre a partir de les dades que obtenen de la teva navegació).

Quines galetes utilitzem? 

Fem servir galetes de Google Tag Manager únicament per fer un seguiment d’estadístiques d’ús anònimes i no recopilem cap informació personal que es pugui utilitzar per identificar-te. Això ens ajuda a analitzar dades sobre l’ús de la pàgina web i millorar el nostre lloc web per adaptar-lo a les teves necessitats. 

La biblioteca JavaScript analytics.js forma part d’Universal Analytics i usa una sola galeta pròpia per distingir als usuaris únics i limitar el percentatge de sol·licituds. Amb gtag.js i analytics.js no cal configurar galetes per transmetre dades a Google Analytics. 

Les biblioteques gtag.js i analytics.js configuren les següents galetes: 

_ga | Google Tag Manager S’utilitza per distingir els usuaris quan recopila informació sobre visites de pàgines. Aquesta galeta ens ajuda a identificar les àrees web que cal millorar. No permet que identifiquem l’usuari personalment perquè no es fa cap seguiment de dades ni dades personals. 
Caducitat: 2 anys 

_gid | Google Tag Manager S’utilitza per distingir els usuaris quan recopila informació sobre visites de pàgines. Aquesta galeta ens ajuda a identificar les àrees web que cal millorar. No permet que identifiquem l’usuari personalment perquè no es fa cap seguiment de dades ni dades personals. 
Caducitat: 24 hores 

_gali | Google Analytics S’utilitza per especificar el país de l’usuari. 
Caducitat: 1 minut

Com modificar la configuració de les galetes?

Pots gestionar les galetes emmagatzemades al teu equip o desactivar-les completament a través de la configuració del teu navegador. Tingues en compte que això pot afectar la teva experiència de navegació o, fins i tot, impedir-te que utilitzis determinats serveis, com ara aquells que tinguin un inici de sessió segur o que requereixin la configuració de les galetes per funcionar. 

Tots els navegadors moderns et permetran canviar la configuració de les galetes per oferir-te un ampli control sobre si es poden configurar les galetes o no. 

Per obtenir-ne més informació, visita la secció d’ajuda del navegador que utilitzis. 

Si vols més informació sobre la nostra política de galetes, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@mcortinaarpa.com

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Com protegim les vostres dades

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre sobre protecció de dades personals, t’informem que les teves dades recollides per mitjà d’aquest web seran tractades de forma confidencial amb l’objectiu de poder oferir-te els nostres serveis. 

Tanmateix, pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades personals enviant-nos un email a info@mcortinaarpa.com

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació addicional

Informació de contacte

Manel Cortina Arpa
+34 686 122 005
info@mcortinaarpa.com
www.mcortinaarpa.com

Scroll Up